Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Uitbreidingen

Naast de vele modulen zijn er ook nog een tal van functies en koppelingen te benoemen. Zo heeft Epass – Online onder andere een koppeling met : Yanga, Nutrisense, DirectPay, Van Hoek en Partners, Cib incasso, Mollie, Docdatapayments, Exact online, Reeleezee, e-boekhouden, Twinfield. Hieronder vindt u een overzicht van diverse functies waar u gebruik van kan maken.

SMSen

Vanuit Epass Online is het mogelijk om een SMS te verzenden naar het lid. Voor belangrijke zaken kan het verstandiger zijn om een SMS te verzenden omdat deze beter gelezen worden dan een email. Het is in te stellen dat bijvoorbeeld bij elke storno het lid ook per SMS op de hoogte wordt gesteld dat de incasso niet gelukt is.

FitnessIntake

Doordat er een koppeling is met fitnessIntake.nl, is het afnemen van een professioneel intakegesprek door iedereen mogelijk. Ook zijn hierdoor bepaalde testen direct beschikbaar en gekoppeld aan het lid. Denk hierbij aan: Sportgeschiedenis, Medische vragenlijst, Leeftijdsanalyse, Algemene gezondheidstesten, Testen uithoudingsvermogen, Testen kracht, Testen lenigheid

Service

Ook onze service is ongekend. Op afspraak zijn wij 24/7 telefonisch beschikbaar voor technische ondersteuning. Dus ook 's avonds en in het weekend kan je altijd met ons bellen.

iDeal

Vanuit Epass Online is het mogelijk om een iDeal link mee te sturen met bijvoorbeeld een betalingsherinnering. Ook in het ledenportaal en onze app is het mogelijk openstaande vorderingen via iDeal te voldoen.

Storno's

Het uitvoeren van de incasso’s en storno’s mag met ons systeem samen niet meer dan 1 minuut van uw tijd kosten. Ongeacht het aantal leden. Via ons uniek incassosysteem is ook het dubbel incasseren niet meer mogelijk en uiteraard kunnen diverse stornobestanden automatisch worden ingelezen.

Incassobureaus

Ook is het mogelijk uw slecht betalende leden door ons te laten afhandelen. Wij zorgen er voor dat de gegevens naar een gerechtsdeurwaarder worden doorgestuurd. Hier zitten geen kosten aan verbonden aangezien deze verhaald zullen worden op het lid. Uiteraard kunt u het hele proces in de gaten houden, aangezien alles automatisch verwerkt wordt in het systeem.

Persoonlijke emails

Wilt u een persoonlijke brief sturen naar al uw leden? Of een persoonlijke ecard sturen wanneer uw lid jarig of ziek is? Dit is allemaal mogelijk.

Toegang niveaus

Wilt u niet hebben dat iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot deze en andere informatie? Wij werken met diverse toegangsniveaus voor uw medewerkers.

Online

Uiteraard heeft een online ledenadministratie systeem vele voordelen t.o.v een offline systeem. Echter wij doen hier nog een schepje bovenop. Doordat het online is kunnen wij namelijk makkelijk de software op maat maken voor elke klant. Hier hoeft u dan niet extra voor te betalen!

Online inschrijfformulier

Door een formulier op uw website te plaatsen kunnen leden zich via uw website alvast inschrijven. Het is zelf zo dat er ook digitaal een handtekening geplaatst kan worden (door bijvoorbeeld een tablet op uw locatie te hebben). Hierdoor is een papieren contract niet meer noodzakelijk.

Modulen

Hoewel het aan of uitzetten van de diverse modulen geen effect heeft op de prijs, kunt u wel zelf aangeven wat u wel of niet wilt gebruiken binnen Epass Online. Hierdoor blijft u door de bomen het bos nog wel zien.

 

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen