Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

FAQ

Hier vindt u enkele antwoorden op veelvoorkomende vragen voor ons systeem.

Kosten

Ik lees dat de software lage aanschafkosten heeft, wat zijn de kosten dan precies?

De enige terugkerende kosten die u zult maken zijn de 'jaarlijkse licentiekosten'. Deze hangen af van het aantal actieve leden, en is minimaal 27 euro per maand. Mocht u ook bepaalde extra service of hardware afnemen (zoals een paslezer, een toegangspoortje of een kassalade), dan zijn hier uiteraard ook kosten voor. Voor het inrichten en aanmaken van uw account rekenen wij eenmalig 295 euro.


Veiligheid

Nu het online is, kan het niet gekraakt worden?

Onze servers worden extern gehost. Zij staan vierentwintig uur per dag paraat om de continuïteit van hun dienstverlening te waarborgen. Daarnaast hebben ze op verschillende terreinen de nodige maatregelen getroffen om u de beloofde kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast wordt onze software dagelijks getest door McAfee om te kijken of er ergens een lek zit.


Hoef ik nu nooit meer een back-up te maken?

Nee dat hoeft niet meer. Onze hosting provider maakt dagelijks een backup van het gehele systeem. Wij maken echter ook uurlijks een backup van de meest belangrijke data en versturen het naar een andere server.


De kassa

Kan mijn kassa automatisch open gaan na een bestelling?

Ja, met een klein beetje extra hardware is het mogelijk kassa's, tourniketten, deuren e.d. aan te sturen.


Na de knoppen een kleur te hebben gegeven, is deze op een andere PC niet zichtbaar...

De persoonlijke instellingen (de 'look and feel') worden in een cookie op uw computer opgeslagen. Deze is dus (in tegenstelling tot al het andere in de software) computer afhankelijk. Elke PC kan dus zijn eigen instellingen hebben.

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen