Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Management module binnen de ledenadministratie

De ledenadministratie

In de ledenadministratie zijn de overzichten eenvoudig en duidelijk. De zoek mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en het invoeren, verwijderen en terugplaatsen van een lid is met een simpele muisklik te realiseren. Ook het uitvoeren van de incasso’s en storno’s mag met ons systeem samen niet meer dan 5 minuten van uw tijd kosten. Ongeacht het aantal leden.
Wilt u een persoonlijke brief sturen naar al uw leden? Of een persoonlijke ecard sturen wanneer uw lid jarig is? Dit is allemaal mogelijk.
Wilt u niet hebben dat iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot deze en andere informatie? Wij werken met diverse toegangsniveaus.

Hieronder vindt u meer informatie over de management module. Deze is een onderdeel van de ledenadministratie en is niet afzonderlijk te gebruiken. Tevens is de ledenadministratie software en alle modules die hier bij horen GRATIS.

De management module

Voor u als manager bieden wij u veel gegevens aan. Vele statistieken die u antwoord geven op de vragen: hoeveel leden zitten er in elk lidmaatschap, op welke tijden komen uw leden voornamelijk binnen, hoe is de leeftijdsverdeling binnen mijn organisatie e.d. Met deze en andere gegevens kunt u wellicht betere besluiten nemen.

Wij weten ook hoe belangrijk feedback is, en daarom is het bij ons mogelijk om uw lid een enquête te sturen wanneer deze wil opzeggen. Deze en andere statistieken worden allemaal verzameld om u een zo goed mogelijk beeld van uw eigen sportschool te geven.

Optionele functionaliteit

Omdat u wellicht tijd te kort komt om alles goed na te lopen, hebben wij vele acties voor u geautomatiseerd. Zo kunt u instellen dat een persoonlijke e-card automatisch verstuurd wordt wanneer een lid jarig is, U dagelijks een email krijgt over de kassa omzet, het aantal leden dat geweest is, het aantal nieuwe leden e.d., en U kunt er voor kiezen om ook een email te krijgen over mogelijke problemen binnen uw organisatie. Denk hierbij aan: betalingsachterstanden van leden, leden die al een tijdje niet geweest zijn, etc.

Management:

management module
management module

Basisfunctionaliteit:

 • Bezoekersstatistieken
 • Enquête resultaten
 • Woonplaats en leeftijdsstatistieken
 • Bestellingoverzichten (inclusief kasboek rapportages en boekhoudgegevens)
 • Lidmaatschapsstatistieken
 • Inlogstatistieken per lidmaatschap

Optionele functionaliteit:

 • Toegangshistorie opvragen per lid (inclusief facturering)
 • Gegevens exporteren naar Excel
 • Leden filteren op je eigen parameters
 • Automatisch e-cards versturen op verjaardagen
 • Dagelijks rapportages per email ontvangen

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen