Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Systeem voor het maken van een trainingsschema

Omdat het wel zo fijn is om alles onder 1 dak te hebben, is het tevens mogelijk om bij Epass-Online het pakket uit te breiden met een trainingsschemasysteem. Hiermee kunt u snel en eenvoudig een trainingsschema voor elk lid maken. Deze software is alleen te combineren met ons ledenadministratieprogramma.

Eenvoudig en handig programma

Met onze software is het mogelijk om zelf templates aan te maken en om de schema’s spoedig beschikbaar te stellen voor uw leden. Uiteraard kunt u meerdere sportschema’s maken per lid. Via het ledenportaal kunnen de leden de lijsten bezichtigen en downloaden. Voor het maken van zo’n schema is het handig om van tevoren metingen te registeren. Zo kunt u in het programma het gewicht, het vetpercentage, de spiermassa enzovoort. vastleggen. Hierdoor maakt u de vooruitgang van leden inzichtelijk voor henzelf en voor uw medewerkers.

Efficiënt voor uzelf en uw leden

Het voordeel van onze trainingsschemasoftware is dat u een onbeperkt aantal digitale trainingsschema’s kunt aanmaken. Bovendien kunt u de sportschoolleden beter helpen hun doelen te bereiken door passende sportschema’s op maat te realiseren. Door het bijhouden van metingen is het overigens makkelijker om vervolgschema’s te maken. Een trainingsschema in de sportschool is tenslotte onmisbaar voor uw leden!

Wilt u een licentie voor onze ledenadministratie in combinatie met het schemasysteem? Geef uw aanvraag door aan Epass-Online en bel naar 079-2047770. Meer informatie vraagt u eveneens op via het contactformulier. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij het maken van een trainingsschema.

trainingschema Epass-online

trainingschema Epass-online

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen