Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Kassa module binnen de ledenadministratie

De ledenadministratie

In de ledenadministratie zijn de overzichten eenvoudig en duidelijk. De zoek mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en het invoeren, verwijderen en terugplaatsen van een lid is met een simpele muisklik te realiseren. Ook het uitvoeren van de incasso’s en storno’s mag met ons systeem samen niet meer dan 5 minuten van uw tijd kosten. Ongeacht het aantal leden.
Wilt u een persoonlijke brief sturen naar al uw leden? Of een persoonlijke ecard sturen wanneer uw lid jarig is? Dit is allemaal mogelijk.
Wilt u niet hebben dat iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot deze en andere informatie? Wij werken met diverse toegangsniveaus.

Hieronder vindt u meer informatie over de kassa. Deze is een onderdeel van de ledenadministratie en is niet afzonderlijk te gebruiken. Tevens is de ledenadministratie software en alle modules die hier bij horen GRATIS.

De kassa

Via ons kassa systeem kunt u gemakkelijk in uw eigen gecreëerde omgeving werken. Bepaal zelf hoeveel knoppen u op uw beeldscherm heeft, en waar u ze wilt hebben staan. U kunt namelijk van elke knop bepalen waar deze op het scherm komt te staan.
Werk met kredieten zodat je nooit meer met wisselgeld hoeft te werken (en er geen fouten mee kan maken). Je kan het gebruiken zoals bij een prépaid telefoonkaart (eerst opwaarderen, dan gebruiken), of u kunt laat uw leden negatief krediet genereren. Het negatief krediet wordt automatisch met de automatisch incasso meegenomen.
Wilt u bepaalde klanten, of personeel, korting geven op uw producten. Dat kan met deze kassa, zowel in procenten als in bedragen is het mogelijk om korting te geven. Uiteraard wordt dit allemaal geregistreerd, zodat u dit later rustig kan bekijken.

Optionele functionaliteit

Doordat alle bestellingen worden opgeslagen, kunt u eenvoudig terugkijken wat er op een dag verkocht is, of het kassaldo wel klopt en wat de voorraad is van uw producten.
Als u wilt is het ook mogelijk om verkoop/winst rapportages voor u te genereren die het voor uw boekhouder wel heel gemakkelijk maken.

Ook is het mogelijk de knoppen een eigen 'look and feel' te geven zodat deze beter bij uw organisatie past.

kassa module

Basisfunctionaliteit:

 • U kunt uw knoppen helemaal aanpassen naar uw wensen: de kleur, de grootte, de positie.
 • Extra inkomsten en uitgaven zijn eenvoudig te administreren
 • U kunt hier gebruik maken van groepen zodat er niet onnodig veel knoppen op het scherm staan.
 • Leden kunnen op krediet kopen, of ze moeten eerst ‘credits’ bij u inkopen.
 • U kunt verkopen aan leden koppelen en dit later teruglezen.
 • Eenvoudig korting geven aan klanten of personeel, zowel in procenten als bedragen.

Optionele functionaliteit:

 • Laad uw lid zijn ledenpas opwaarderen om er later mee te betalen.
 • Betalingen van hun abonnementsgeld kunnen via de kassa geregistreerd worden.
 • Strippenkaarten kunnen ook via de kassa verkocht worden en aan een lid gekoppeld worden.
 • Controleer het kassaldo van de kassa op elk gewenst moment.
 • Bekijk de bestel historie van uw leden.
 • Vraag de verkoopcijfers van uw kassa verkopen op over elk gewenste periode.

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen