Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Overige opties

Naast de vele modulen zijn er ook nog een tal van functies en koppelingen te benoemen. Zo heeft Epass – Online onder andere een koppeling met : Yanga, Nutrisense, DirectPay, Van Hoek en Partners, Cib incasso, Mollie, Docdatapayments, Exact online, Reeleezee, Twinfield, e-boekhouden. Hieronder vindt u een overzicht van diverse functies waar u gebruik van kan maken.

Webshop

Het is mogelijk om uw kassaproducten en abonnementen / strippenkaarten via de webshop te verkopen. In de app en in het ledenportaal zit dan een webshop waarbij het lid een bestelling kan plaatsen. Deze producten kunnen dan via iDeal worden afgerekend. Mochten er kassaproducten besteld zijn, dan kan een baliemedewerker de openstaande bestellingen opvragen en uitleveren wanneer het lid op de club is.

SMSen

Vanuit Epass Online is het mogelijk om een SMS te verzenden naar het lid. Voor belangrijke zaken kan het verstandiger zijn om een SMS te verzenden omdat deze beter gelezen worden dan een email. Het is in te stellen dat bijvoorbeeld bij elke storno het lid ook per SMS op de hoogte wordt gesteld dat de incasso niet gelukt is.

FitnessIntake

Doordat er een koppeling is met fitnessIntake.nl, is het afnemen van een professioneel intakegesprek door iedereen mogelijk. Ook zijn hierdoor bepaalde testen direct beschikbaar en gekoppeld aan het lid. Denk hierbij aan: Sportgeschiedenis, Medische vragenlijst, Leeftijdsanalyse, Algemene gezondheidstesten, uithoudingsvermogen testen, kracht testen, lenigheidstesten

 Persoonlijke doelen

Een trainer kan op basis van het intakegesprek, persoonlijke doelen opgeven bij het lid. Hier kan men bijvoorbeeld aangeven hoeveel kg het lid moet verliezen, en voor welke datum. Om het te monitoren kan je ook instellen dat er na een X aantal dagen een controle moet worden uitgevoerd (wat de progressie is van het lid bekijkt) en hier automatisch een positief of een extra motiverend emailtje naar verstuurd. Om het allemaal extra motiverend te houden kan men zelfs beloningen toekennen aan het behalen van deze doelen. Zo hebben wij verschillende types spaarpunten. Sommige zijn slechts bedoelt voor onderlinge competitie, terwijl andere juist gebruikt kunnen worden om producten in de webshop (met korting) aan te schaffen. 

 Gezamenlijke doelen

Om je leden te prikkelen kan je ook gezamenlijke doelen instellen. Alle leden werken dan samen om een bepaald doel te bereiken. Denk hierbij aan 'gezamenlijk 300.000 calorieën verbranden', of 'Een rondje rond de evenaar lopen'.

 Dagelijkse doelen

Dagelijkse doelen, zijn doelen die elke dag weer opnieuw gehaald kunnen worden. Denk hierbij aan '2 liter water drinken' of 'elke ochtend 20 push-ups'. 

 WhatsApp

In het ledenadministratie systeem kunt u er voor kiezen om bepaalde berichten via WhatsApp te versturen. Eventuele reacties komen zo automatisch op uw telefoon binnen.

 Actuele kalender voor proeflessen

U kunt het ledenadministratie systeem een stukje code laten genereren zie u op uw eigen website kan plaatsen. Uw bezoekers krijgen dan een kalender te zien waar zij een les kunnen selecteren waaraan zij  mee willen doen. U kunt per les opgeven hoeveel proeflessers maximaal per les mee mogen doen, en of deze personen een bepaald bedrag (via iDeal) moeten betalen voor deze les.

 Inschrijven volledig automatiseren

Mocht u het inschrijven volledig willen uitbesteden aan uw leden, dan is dat ook mogelijk. Ook hiervoor genereert Epass Online een stukje code die u op uw website kan plaatsen. Het systeem rekent (op basis van de startdatum) zelf uit wat het restant is van de huidige maand en laat de gebruiker (tezamen met het eventuele inschrijfgeld) via iDeal betalen.

 Spaarpunten

Wij hebben verschillende types spaarpunten. Sommige zijn slechts bedoelt voor onderlinge competitie, terwijl andere juist gebruikt kunnen worden om producten in de webshop (met korting) aan te schaffen. Punten kan je verdienen door doelen te behalen, of door simpelweg aanwezig te zijn.

 Emails inplannen

U kunt voor diverse momenten emails inplannen. Of het nu is omdat het contract bijna verloopt, of omdat het aantal stippen een bepaalt aantal bereikt heeft, of gewoon omdat het lid nu al een x aantal dagen lid is. Het is allemaal mogelijk.
Ook kunt u van te specifiek aangeven dat deze emails alleen verzonden moeten worden bij mensen in een specifiek abonnement, of wanneer alleen mensen met een bepaald doel (afvallen).

 Leden indelen in categorieën

Buiten het feit dat men leden kan categoriseren dmv hun abonnement, kunt U in Epass ook allerlei andere groepen aanmaken. Hiermee kunt U een lid makkelijk in verschillende groepen plaatsen zonder dat dit effect heeft op het afgesloten abonnement. Dit kunt u gebruiken om bijvoorbeeld bij te houden wie zijn trainingsoutfit al heeft ontvangen, of in welke les het lid zit.

Service

Ook onze service is ongekend. Op afspraak zijn wij 24/7 telefonisch beschikbaar voor technische ondersteuning. Dus ook 's avonds en in het weekend kan je altijd met ons bellen.

iDeal

Vanuit Epass Online is het mogelijk om een iDeal link mee te sturen met bijvoorbeeld een betalingsherinnering. Ook in het ledenportaal en onze app is het mogelijk openstaande vorderingen via iDeal te voldoen.

Storno's

Het uitvoeren van de incasso’s en storno’s mag met ons systeem samen niet meer dan 1 minuut van uw tijd kosten. Ongeacht het aantal leden. Via ons uniek incassosysteem is ook het dubbel incasseren niet meer mogelijk en uiteraard kunnen diverse stornobestanden automatisch worden ingelezen. Het systeem stuurt dan vanzelf een SMSje, en emailtje (met eventueel een iDeal link) en legt indien noodzakelijk een boete op.

Incassobureaus

Ook is het mogelijk uw slecht betalende leden door ons te laten afhandelen. Wij zorgen er voor dat de gegevens naar een gerechtsdeurwaarder worden doorgestuurd. Hier zitten geen kosten aan verbonden aangezien deze verhaald zullen worden op het lid. Uiteraard kunt u het hele proces in de gaten houden, aangezien alles automatisch verwerkt wordt in het systeem.

Persoonlijke emails

Wilt u een persoonlijke brief sturen naar al uw leden? Of een persoonlijke ecard sturen wanneer uw lid jarig of ziek is? Dit is allemaal mogelijk.

Toegangsniveaus

Wilt u niet hebben dat iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot deze en andere informatie? Wij werken met diverse toegangsniveaus voor uw medewerkers.

Online

Uiteraard heeft een online ledenadministratie systeem vele voordelen t.o.v een offline systeem. Echter wij doen hier nog een schepje bovenop. Doordat het online is kunnen wij namelijk makkelijk de software op maat maken voor elke klant. Hier hoeft u dan niet extra voor te betalen!

Online inschrijfformulier

Door een formulier op uw website te plaatsen kunnen leden zich via uw website alvast inschrijven. Het is zelf zo dat er ook digitaal een handtekening geplaatst kan worden (door bijvoorbeeld een tablet op uw locatie te hebben). Hierdoor is een papieren contract niet meer noodzakelijk.

Modulen

Hoewel het aan of uitzetten van de diverse modulen geen effect heeft op de prijs, kunt u wel zelf aangeven wat u wel of niet wilt gebruiken binnen Epass Online. Hierdoor blijft u door de bomen het bos nog wel zien.

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen