Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Toegangscontrole binnen de ledenadministratie software

De ledenadministratie software

In de ledenadministratie software zijn de overzichten eenvoudig en duidelijk. De zoek mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en het invoeren, verwijderen en terugplaatsen van een lid is met een simpele muisklik te realiseren. Ook het uitvoeren van de incasso’s en storno’s mag met ons systeem samen niet meer dan 5 minuten van uw tijd kosten. Ongeacht het aantal leden.
Wilt u een persoonlijke brief sturen naar al uw leden? Of een persoonlijke ecard sturen wanneer uw lid jarig is? Dit is allemaal mogelijk.
Wilt u niet hebben dat iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot deze en andere informatie? Wij werken met diverse toegangsniveaus.

Hieronder vindt u meer informatie over het retentiedashboard. Deze is een onderdeel van de ledenadministratie software en is niet afzonderlijk te gebruiken. Tevens is de ledenadministratie software en alle modules die hier bij horen GRATIS.

Ga de uitstroom van je leden tegen met het retentiedashboard van Epass-Online!

Het kost onderhand een vermogen om nieuwe leden binnen te krijgen. Om die reden is het zaak je achterdeur potdicht te houden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Iedere fitnessclub doet dat op zijn eigen manier, maar in de kern het draait het altijd weer om 'aandacht'. Want alles wat je aandacht geeft, 'groeit'. Van een verjaardagsfelicitatie tot een belletje wanneer je sporter een tijdje niet is geweest. De kleine dingetjes doen het hem.

Optionele functionaliteit

In het retentiedashboard zitten ook diverse andere tools om bijvoorbeeld het personeel te blijven stimuleren om verkopen te verrichten of om het team snel in te lichten over bepaalde zaken. Zo kan je elk lid aan een trainer koppelen (optioneel) en kan deze trainer bekijken hoe actief zijn leden zijn t.o.v de rest.
Er is een intern berichten systeem om alle medewerkers snel op de hoogte te brengen van eventuele veranderingen
en het is zelfs mogelijk om verkoopdoelen in te stellen bij elke medewerker!

Met het retentiedashboard worden je medewerkers op de hoogte gebracht van acties richting hun leden. Zo weten zij precies WAT er WANNEER gebeuren moet en krijgt ieder lid altijd de aandacht die jij als eigenaar/manager (vooraf ingesteld) wilt dat een lid krijgt.
Is een lid bijna door zijn ritten heen, of is het einde van zijn jaar-abonnement in zicht? Dit zijn belangrijke momenten om hem/haar net dat beetje extra aandacht te geven! Daarnaast worden de actieve trouwe leden nog wel eens vergeten. Ook zij zouden van tijd tot tijd een evaluatie gesprek(je) moeten krijgen om de huidige situatie eens tegen het licht te houden. Misschien is PT wel wat voor hem/haar of wordt het tijd voor wat serieuze voedingsadviezen?

Retentiedashboard

retentie dashboard

Basisfunctionaliteit:

  • Elk lid in een traject plaatsen zodat iedereen zijn aandachtsmoment(je) krijgt.
  • Elk potentieel lid in een traject plaatsen zodat er op het juiste moment nog een 'actie' geemailt kan worden.
  • Melding krijgen van aflopende contracten en/of rittenkaarten.
  • De activiteit van leden (onder een trainer) vergelijken met die van de overige leden.

Optionele functionaliteit:

  • Leden automatisch emailen wanneer ze voor of achter lopen met hun rittenkaart
  • Verkoopdoelen voor het personeel
  • Berichtensysteem (voor medewerkers)

Retentiedashboard flow

Retentiedashboard email

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen