Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Trainen op hartslag met Epass-Online

polarBij Epass-Online bent u als sportschool aan het juiste adres wanneer u trainen op hartslag wilt aanbieden bij uw leden. Deze module is enkel toe te passen in combinatie met onze online ledenadministratiesoftware. Zo creëert u een sportschool waar elke hartslag telt!

Individuele hartslagtraining

Europe Web Company heeft in samenwerking met RAF Sport een programma ontwikkelt waarbij ieder individu binnen het fitnesscentrum kan trainen op hartslag. Het lid kan de hartslag aflezen op een groot scherm waarop hij of zij direct feedback krijgt. Zo weet deze sporter meteen of de training effectief genoeg is, hoeveel calorieën er worden verbrand en welke zone hij/zij aanpakt. Dit bestond al voor spinninglessen, maar is nu ook op de markt gebracht voor in de fitnesszaal op individuele basis. Door middel van deze individuele hartslagtraining zullen leden harder werken, zich gemotiveerder voelen en snel weer terugkomen om statistieken te verbeteren.

Uitgebreide opties

Na iedere training stuurt het systeem alle statistieken per mail of sms door naar het lid. De leden kunnen zelf doelen stellen zoals het aantal te verbranden calorieën per workout of het aantal trainingen per maand. Deze gegevens worden in het ePass-systeem opgeslagen, zodat de trainers deze online kunnen inzien en de betreffende persoon beter kunnen coachen. Daarbij is het mogelijk om een bonussysteem in te zetten. Door middel van onze app - die alles registreert - is het eveneens een optie voor uw leden om thuis aan de slag te gaan. Wel is het dan de bedoeling dat zij 1 of 2 keer in de week uw sportschool bezoeken voor de nodige coaching.

Direct een pakket met een ledenadministratiesysteem én hartslagtraining afsluiten? Neem contact op met Epass-Online door te bellen naar 079-2047770. Via het contactformulier kunt u al uw vragen over trainen op hartslag stellen. We zullen spoedig reageren.

Trainen op hartslag met Epass-Online

Trainen op hartslag met Epass-Online

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen