Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Management module binnen de ledenadministratie

De ledenadministratie

In de ledenadministratie zijn de overzichten eenvoudig en duidelijk. De zoek mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en het invoeren, verwijderen en terugplaatsen van een lid is met een simpele muisklik te realiseren. Ook het uitvoeren van de incasso’s en storno’s mag met ons systeem samen niet meer dan 5 minuten van uw tijd kosten. Ongeacht het aantal leden.
Wilt u een persoonlijke brief sturen naar al uw leden? Of een persoonlijke ecard sturen wanneer uw lid jarig is? Dit is allemaal mogelijk.
Wilt u niet hebben dat iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot deze en andere informatie? Wij werken met diverse toegangsniveaus.

Hieronder vindt u meer informatie over de management module. Deze is een onderdeel van de ledenadministratie en is niet afzonderlijk te gebruiken. Tevens is de ledenadministratie software en alle modules die hier bij horen GRATIS.

Sporter volg systeem

Het sporter volg systeem is gemaakt zodat u makkelijk kunt bijhouden of het lid bepaalde technieken beheerst of niet. U kunt bijhouden welk diploma het lid heeft behaald en hoe hij nu scoort op bepaalde onderdelen. Het lid (of de ouders er van) hebben via de app of ledenportaal zelf ook inzicht in dit systeem zodat ook zij de ontwikkelingen van hunzelf (of hun kind) kunnen monitoren. Ideaal voor bijvoorbeeld zwembaden of vechtsporters.

Hoe werkt het?

Allereest kunt u zelf opgeven hoeveel verschillende gradaties er zijn. Binnen elke gradatie kunt u opgeven wat de onderdelen zijn en wat de score mogelijkheden zijn binnen dat onderdeel. Deze score mogelijkheden kunnen getallen zijn (bijvoorbeeld 1 t/m 5) of teksten (van ‘goed’ t/m ‘slecht’) of misschien werkt u wel liever met plaatjes.

kassa module

Sporter volg systeem

kassa module

Basisfunctionaliteit:

  • U kunt een onbepert aantal niveau's aanmaken
  • Binnen elk niveau kunt u aangeven op welke onderdelen 'getoets' moet worden
  • Op elk onderdeel kunt u aangeven welke score mogelijkheiden er zijn. Dit kunnen getallen, teksten en plaatjes zijn.

Optionele functionaliteit:

  • De leden kunnen zelf hun eigen voortgang monitoren via de app of in het ledenportaal

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen