Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Ledenbehoud binnen de ledenadministratie

Leden worden inactief

Niet alleen prospecten dient u te volgen, maar het is ook belangrijk om uw huidige leden te blijven monitoren. Wanneer een lid bijvoorbeeld altijd actief heeft gesport maar ineens weken niet aanwezig is, dan wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld. Alle leden die na een bepaalde periode nog niet binnen zijn gekomen, komen in een bepaalde lijst te staan waarbij wordt bijgehouden welke acties er al genomen zijn. Denk hierbij aan een emailtje, een belletje e.d.
Vanuit deze lijst kan een medewerker met een enkele druk op de knop een standaard maar gepersonaliseerde email sturen (en de prospect verdwijnt dan uit deze lijst). Wanneer u geen reactie krijgt van de prospect zal hij/zij na verloop van tijd vanzelf weer in de lid-afwezigheids-actielijst terecht komen voor een eventuele vervolg actie.

ledenbehoud
ledenbehoud

Leden met een verlopen contract

Op de zelfde wijze waarom inactieve leden worden bijgehouden, is het ook mogelijk om leden waarvan hun contract bijna verloopt, een nieuwe aanbieding te doen. Wanneer een lid wil verlengen kan uw medewerker opgeven van welke actie het lid gebruik wil maken. Hierdoor kunnen op een later moment statistieken worden opgevraagd, wat het slagingspercentage is van bepaalde medewerkers en wat de reden is dat men bijvoorbeeld niet wil verlengen (of welke verlengingsacties juist wel een succes zijn).

verlopen-contracten
verlopen-contracten

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen