Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Retentie module binnen de ledenadministratie

De ledenadministratie

In de ledenadministratie zijn de overzichten eenvoudig en duidelijk. De zoek mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en het invoeren, verwijderen en terugplaatsen van een lid is met een simpele muisklik te realiseren. Ook het uitvoeren van de incasso’s en storno’s mag met ons systeem samen niet meer dan 5 minuten van uw tijd kosten. Ongeacht het aantal leden.
Wilt u een persoonlijke brief sturen naar al uw leden? Of een persoonlijke ecard sturen wanneer uw lid jarig is? Dit is allemaal mogelijk.
Wilt u niet hebben dat iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot deze en andere informatie? Wij werken met diverse toegangsniveaus.

Hieronder vindt u meer informatie over de retentie. Deze is een onderdeel van de ledenadministratie en is niet afzonderlijk te gebruiken. Tevens is de ledenadministratie software en alle modules die hier bij horen GRATIS.

De retentie

Doormiddel van de retentie is het mogelijk u (en uw medewerkers) een goed beeld te geven over hoe goed het gaat met uw sportschool/vereniging. U ziet in 1 oogopslag hoeveel leden er over een bepaalde periode bij zijn gekomen en hoeveel er gestopt zijn. Stoppen er minder dan er bij komen, dan gaat de retentiewaarde omhoog en gaat het dus steeds beter met de organisatie.
Uiteraard kunt u ook opvragen wanneer men over het algemeen stopt, hoe lang men gemiddeld lid is en is het mogelijk om een enquete mee te sturen wanneer het lid zijn/haar abonnement wil beeindigen.

 

U kunt er ook voor kiezen om de retentie waarde altijd op het scherm te hebben. Hierdoor bent u en uw medewerkers altijd op de hoogte hoeveel leden u heeft, hoeveel er de maand weggaan en bijkomen, en hoeveel er in de toekomst nog weggaan en bijkomen.

retentie

Prospects vs nieuwe leden


retentie prospects

Basisfunctionaliteit:

 • Zelf een periode selecteren om de retentiewaarde te berekenen
 • Een duidelijke grafiek die het verloop van de retentiewaarde toont
 • Dagelijks de retentiewaarde in de email ontvangen
 • De prospects uitzetten tegen de nieuwe leden binnen een bepaalde periode. Hierdoor ziet u in 1 oogopslag wat het inschrijvingspercentage is per maand.
 • En nog veel meer....

Optionele functionaliteit:

 • Altijd een samenvatting van de retentie op het scherm tonen:
 • Hoeveel leden heb ik nu
 • Hoeveel leden stoppen deze maand
 • Hoeveel leden starten de maand
 • Hoeveel leden stoppen er vanaf volgende maand
 • Hoeveel leden starten er vanaf volgende maand

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen