Website en Programma Update

Wij hebben inmiddels een nieuwe website én een nieuwe versie van ons ledenadministratiesysteem! Gebruik de onderstaande knop om alle mogelijkheden van Epass Online 2.0 te bekijken.


Bel nu voor een afspraak 079-2047770

Epass-online voor de toegangscontrole van uw sportschool

Met de toegangscontrole voor uw sportschool van Epass-Online worden alle bezoekers bij binnenkomst geregistreerd. Bovendien brengt het systeem nog vele andere voordelen met zich mee zoals de mogelijkheid om toegangshistorie op te vragen. Lees op deze pagina meer over alle functionaliteiten.

Registratie van alle bezoekers

Wie zijn er binnen in uw sportschool en mochten deze bezoekers wel naar binnen? Deze vragen zijn verleden tijd dankzij ons simpele toegangscontrolesysteem dat precies laat zien wie er in uw fitnesscentrum zijn en op welke dagen/tijden de sportschool druk bezocht wordt. De ledengegevens en bijhorende foto’s ziet u direct op de computer en de toegangspoort zal bij goedkeuring openen. Zo ziet u eveneens meteen of het lid jarig is en kunnen leden zich via een gebruiksvriendelijk toegangsregistratiesysteem inschrijven voor bepaalde groepslessen. Per lid kunt u gemakkelijk een foto toevoegen en een rapportage opvragen om te kijken hoe vaak hij of zij komt sporten. Daarbij weigert het controlesysteem leden die openstaande betalingen hebben of waarvan het lidmaatschap is verouderd. Zelfs als u met strippenkaarten werkt, haalt het systeem automatisch een strip van de betreffende kaart af.

Optionele functionaliteit voor personeel

Eventueel kunt u de toegangscontrole voor de sportschool voor uw personeel gebruiken. Door middel van personeelspassen kunnen uw medewerkers in- en uitklokken. Op deze manier kunt u aan het einde van de maand eenvoudig een uitdraai maken van de gemaakte uren. Deze kunt u vervolgens doorspelen aan uw accountant.

Heeft u interesse in ons sportschoolsysteem of wens u meer informatie? Bereik Epass-Online door te bellen naar 079-2047770 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder.

TOEGANGSCONTROLE BINNEN DE LEDENADMINISTRATIE

Epass-online

hét adres met de perfecte oplossing
voor de ledenadministratie van verenigingen